Brugte containere

Står du og skal bruge en billig container til opmagasinering eller transport? Skal det være i en kort eller lang periode, og er det mindre vigtigt, om det er en helt ny container-model?

Køb eller lej brugte containere hos Servial CC.

Uanset i hvor lang eller kort periode, du ønsker containeren, så kan vi hjælpe dig. Vi har et bredt sortiment af forskellige typer af containere, og du kan derfor være sikker på at finde en, der matcher dine behov og ønsker.

Ved du endnu ikke, hvilket kvalitetsniveau du ønsker? Her på siden kan du både finde brugte containere af nyere dato i rigtig pæn kvalitet og mere gennemsnitlige brugte containere med slitage.

Den enkelte containers stand matcher den enkelte pris.

Bredt sortiment af brugte containere

Lej eller køb en stålcontainer, køle- & frysecontainer eller container med sidedøre, åben top eller isolering som brugt. Vi tilbyder naturligvis også både udstyr og containerlåse, hvis du ønsker ekstra sikkerhed.

Se vores store udvalg her på siden og få inspiration til, hvilken container du har brug for. Heldigvis har vi altid flere brugte containere på lager, hvilket betyder, at du aldrig går forgæves, når du leder efter en container hos os.

+ Læs kvalitetsvejledning til brugte containere

En brugt container har flere formål

Faktisk kan en brugt container bruges til andet end skibs- og togtransport.

Her hos Servial CC udlejer og sælger vi brugte containere både til erhvervsvirksomheder, privatpersoner og boligforeninger. Eksempelvis kan detailvirksomheder benytte deres brugte container som salgsbod eller som ekstra lagerplads til opbevaring.

Vi tilbyder også udlejning af brugte containere til festivaler og events og til byggepladser, der kan benytte containeren til at danne rammerne om en frokoststue eller som ren opbevaring. Ofte kan du som privatperson spare penge på at leje en brugt container i stedet for at betale for et stort lagerrum, der ligger langt væk fra bopælen.

Kontakt os

Har du svært ved at finde ud af, hvad du har brug for? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi bestræber os på altid at vende tilbage hurtigst muligt. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

     

Galleri

Kontakt

os her