Container

Container

Hos Servial CC tilbyder vi stort set alt inden for container og ekstraudstyr. Vi har således container-typer til ethvert behov – uanset om du mangler en isoleret container, en container med adgang fra siden eller en model, der er velegnet til kølevarer.

Du kan se hele vores sortiment nederst på siden.

Med vores egen produktionsafdeling, vores hovedkontor og container-depot var vi i 1975 nogle af de første på markedet, der tilbød specialindrettede containere. Konceptet er enkelt: Vi sælger og ombygger nye containere, og vi tilbyder udlejning og salg af brugte containere med stort fokus på netop dit behov – uanset om du handler som privatperson eller i erhvervsøjemed.

Se vores udvalg af containere her på siden. Eller ring til os og hør mere om mål, fordele og ulemper ved de forskellige container-modeller og ikke mindst vores priser på køb, salg og udlejning af container.

Alt i udlejning, køb og salg af containere

Hos Servial CC har vi et stort udvalg af containere, som du kan købe eller leje for en kortere eller længere periode. Ring til os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvilken container du har brug for. Går du efter en billig container-løsning, så spørg efter vores brugte containere.

 

Container typer – Hvilken container leder du efter?

Åben eller lukket container

Når du skal vælge container, kan du i første omgang overveje, om det skal være en åben eller lukket container. Den åbne ”open top” container uden tag er den optimale løsning, hvis du skal opbevare eller transportere noget, der ganske enkelt ikke kan være i en lukket container. En åben container er eksempelvis god til opbevaring og transport af haveaffald. Denne model er også det praktiske valg, hvis den skal kunne lastes oppefra.

Du kan vælge at overdække den åbne container med vores presenningstop og beskytte godset. Vælg mellem en åben container på 20 eller 40 fod.

 

Kølecontainer

Skal du opbevare eller transportere varer, der skal holdes frosne eller ved en specifik temperatur? Så vælg vores køle-fryse container. Containeren kan holde en stabil temperatur, som du kan sætte til alt fra minus 25 til plus 25 grader. Vælg mellem 10 fods container, 20 fods eller den største kølecontainer på 40 fod.

Find mere information under de forskellige containertyper eller ring til os og få et tilbud på køb eller leje af vores containere.

 

Container til pop-up stores                                                                                                  

Mange af vores containere bliver dagligt anvendt til opbevaring af byggematerialer eller indbo eller til transport af frostvarer eller haveaffald. Men en ny kundegruppe er eksempelvis mode- eller designbutikker og eventbureauet, der benytter containere til direkte salg eller happenings. Vælg eksempelvis vores container med sidedør, hvis du skal bruge containeren til at byde folk indenfor til salg eller oplevelseskommunikation.

 

Fordele ved leje af container

I dag er der stort fokus på genanvendelighed og genbrug, og det gælder også inden for container-branchen. Hvis det ikke betyder noget for dig, om din container er helt ny fra fabrikken, så er leje af container et populært og billigere alternativ.

Det er eksempelvis optimalt at leje en container frem for at købe, når du blot skal bruge containeren i en begrænset periode. Flere af vores kunder bruger eksempelvis containere til opbevaring af indbo, mens de får ombygget eller renoveret deres ejendom. I den forbindelse er der ingen grund til at købe og eje sin container, når ombygningen er overstået og indboet kan komme på plads igen.

Er du derimod håndværker, der gentagende gange anvender container til at låse byggematerialer forsvarligt inde, så kan det være en fordel af eje din container. Er du i tvivl om valget mellem køb eller leje af container, så kontakt os gerne. Vi har stor erfaring og en bred kundeskare, så vi kan hurtigt hjælpe dig med at resonere frem til, hvilken container-løsning der er billigst og bedst for dig.

Vores sortiment af containere er stort, og vi har altid mange størrelser og mål på lager. Derfor kan vi levere alle typer og størrelser containere, der dækker dit behov for opmagasinering, transport eller andre mere skæve og kreative formål. Lad os høre fra dig og sammen finde den rette container til dit behov og økonomiske budget. Har du en hastesag så ring i dag og hør mere om vores udbud og priser, samt hvor hurtigt vi kan levere din container.

LEJ ELLER KØB
  48 71 36 36
Er du interesseret i at leje  eller købe en container? 

Så ring for en uforpligtende  snak om dine muligheder.
    Levering til både privat og erhverv
    Hurtig levering i hele Danmark
    Specialløsninger på eget værksted