Container med ekstra bredde

container med ekstra bredde til større opgaver

Har du brug for en ekstra bred container?

Vores containere med ekstra bredde har plads til to europaller stående ved siden af hinanden i bredden. Indvendigt måler containeren 2.420 millimeter, hvilket kun er 64 millimeter mindre end det udvendige breddemål.

Den indvendige længde er på hele 12.045 millimeter, hvilket bør give rigeligt plads til langt de fleste behov for opbevaring og transport.

God til særligt stort gods

Har du brug for en container med plads til ekstra stort gods? Så bør du overveje vores ekstra brede container med sidedør, hvor du nemt og effektivt kan opmagasinere større varer, som ellers ville være svære at bugsere ind ad fronten på containeren.

Plads til flere hundrede flyttekasser

Vores container med ekstra bredde er på hele 40 fod og har plads til flere hundrede flyttekasser, hvilket måske giver dig en god fornemmelse af rummeligheden. Du finder de specifikke mål på vores containere nedenfor.

Hos Servial CC A/S tilbyder vi både, at du kan købe og leje din container. Valget mellem køb og udlejning er helt op til dig. Uanset dit valg er du garanteret en container med ekstra bredde, der fremstår i super god stand.

Vi har eget værksted og producerer selv vores containere. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og vi har et stort kendskab til markedet samt behovet for containere til konkurrencedygtige priser.

Hvis du vælger at leje din container, så tilbyder vi naturligvis afhentning af containeren, når du er færdig med den. I en travl arbejdsdag skal det ikke være returneringen af containeren, der skal stresse dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på en container med ekstra bredde. Vi kan tilbyde hurtig levering af din container over hele Danmark.

Hvis du har særlige krav til opbygning, størrelse eller andet, så tag endelig fat i os allerede i dag. Så finder vi sammen en løsning, der bedst muligt matcher dine behov.

     

40 fods ekstra bred container

Udvendige mål
12192
x 2484 x 2896 (LxBxH)
Indvendige mål
12045
x 2420 x 2697 (LxBxH)
Rumindhold
70,80 m3
Lasteevne
26600 kg
Døråbning (BxH)
2.416 mm x 2.270 mm
  • Levering til både privat og erhverv
  • Hurtig levering i hele Danmark
  • Specialløsninger på eget værksted
  • Alle typer størrelser på lager

Kontakt

os her