Dobbeltdør container

Dobbeltdør Container

Som navnet antyder, har en dobbeltdør container døre placeret i begge sider af containeren. Det letter adgangen til indholdet og gør det lettere og mere praktisk at fylde og tømme containeren uden hensyn til, at den skal vendes i én bestemt retning, for at du får adgang til dørene.

Hos Servial CC A/S kan vi tilbyde dobbeltdør container på henholdsvis 33 m3 eller 66 m3 alt efter dit behov for opbevaring eller transport. Vores største dobbeltdør container kan rumme mere end 600 flyttekasser. Du får altså rigeligt med opbevaringsplads, når du vælger dobbeltdør containere hos os.

Ring til os og hør mere om vores priser for salg eller udleje af dobbeltdør container. Du kan fange os på telefonnummer 48 71 36 36.

Køb eller leje af dobbeltdør container

Har du brug for at eje en dobbeltdør container? Eller skal du blot have adgang til en dobbeltdør container i en kortere periode? Uanset dit behov, så kan du vælge en fornuftig og prisvenlig løsning hos os. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen med køb, salg og udleje af containere, og vi har sandsynligvis netop den dobbeltdør container, der matcher dine krav til nem og praktisk transport samt opbevaring.

Brugte dobbeltdør containere

Vores dobbeltdør containere er yderst solide og holdbare. Du kan derfor sagtens vælge ikke at købe din container fra ny, uden at du går på kompromis med kvaliteten. Spar i stedet penge ved at gå efter en brugt dobbeltdør container. Vi gennemgår alle containere, inden de kommer ud til vores kunder. Dermed sikrer vi os, at de er stærke i konstruktionen og holdbare til fremtidig anvendelse,

Vil du vide mere?

Har du brug for at leje eller købe en dobbeltdør container? Ring til os på telefon 4871 3636 og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvilken container du har brug for. Vi ridser dine muligheder op og giver dig et tilbud på køb eller leje af dobbeltdør container i en begrænset tidsperiode.

Det er naturligvis uforpligtende, og du er meget velkommen til at tage tid til at tænke over dit valg. Vi forsøger at gøre leje eller køb af dobbeltdør container så enkelt som muligt. Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at benytte en solid og praktisk dobbeltdør container til rummelig opbevaring eller sikker transport af gods, byggematerialer eller hvad du nu har brug for. Har du brug for en dobbeltdør container med en særlig indretning, så er det ligeledes muligt her hos Servial CC A/S.

LEJ ELLER KØB
  48 71 36 36
Er du interesseret i at leje  eller købe en container? 

Så ring for en uforpligtende  snak om dine muligheder.
    Levering til både privat og erhverv
    Hurtig levering i hele Danmark
    Specialløsninger på eget værksted 
    Alle typer og størrelser på lager
20-fods-dobbeltdoer-container.jpg

20 fods dobbeltdør container

Udvendige mål
6058 x 2438 x 2591 (LxBxH)
Indvendige mål
5844 x 2352 x 2340 (LxBxH)
Rumindhold
33 m3
Egenvægt
2340 kg
Totalvægt
30000 kg
40-fods-dobbeltdoer-container.jpg

40 fods dobbeltdør container

Udvendige mål
12192 x 2438 x 2591 (LxBxH)
Indvendige mål
11982 x 2352 x 2340 (LxBxH)
Rumindhold
66,40 m3
Egenvægt
4050 kg
Totalvægt
30480 kg