Container med ekstra bredde

Ekstra Bredde Container

Har du brug for en ekstra bred container? Vores container med ekstra bredde har plads til to europaller stående ved siden af hinanden i bredden. Indvendigt måler containeren med ekstra bredde 2.420 millimeter, hvilket kun er 64 millimeter mindre end det udvendige breddemål. Den indvendige længde er på hele 12.045 millimeter, hvilket bør give rigeligt plads til langt de fleste behov for opbevaring og transport.

Container med ekstra bredde til særligt stort gods

Går du efter en container med ekstra bredde, hvor du kan laste særligt stort gods? Så bør du overveje vores ekstra brede container med sidedør, hvor du nemt og effektivt kan opmagasinere større varer, som ellers ville være svære at bugsere ind ad fronten på containeren.

Vores container med ekstra bredde er på hele 40 fod og har plads til flere hundrede flyttekasser, hvilket måske giver dig en god fornemmelse af den gode rummelighed. Du finder de specifikke mål på vores containere her på hjemmesiden.

Køb eller leje af container med ekstra bredde?

Hos Servial CC A/S tilbyder vi både, at du kan købe eller leje din container med ekstra bredde. Valget mellem køb eller udlejning er helt op til dig. Uanset dit valg er du garanteret en container med ekstra bredde, der fremstår i super god stand.

Vi har eget værksted og producerer selv vores containere. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og et stort kendskab til markedet samt behovet for containere til konkurrencedygtige priser.

Bestil din container med ekstra bredde hos os og få et godt tilbud, uanset om du vælger at købe eller leje en af vores containere. Hvis du vælger at leje din container med ekstra bredde, så tilbyder vi naturligvis afhentning af containeren, når du er færdig med den. I en travl arbejdsdag skal det ikke være returneringen af containeren, der skal stresse dig.

Få et uforpligtende tilbud på container med ekstra bredde

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på en container med ekstra bredde. Vi kan tilbyde hurtig levering af din container over hele Danmark. Ring og tag en snak med vores salgsafdeling, eller ring til vores udviklingsafdeling, hvis du har særlige krav til din container med ekstra bredde. Så finder vi sammen en løsning, der opfylder dine specifikke behov for den rette container – uanset om det gælder dens størrelse eller en særlig indretning af containeren.

LEJ ELLER KØB
  48 71 36 36
Er du interesseret i at leje  eller købe en container? 

Så ring for en uforpligtende  snak om dine muligheder.
    Levering til både privat og erhverv
    Hurtig levering i hele Danmark
    Specialløsninger på eget værksted 
    Alle typer og størrelser på lager
40 fods ekstra bred container.jpg

40 fods ekstra bred container

Udvendige mål
12192 x 2484 x 2896 (LxBxH)
Indvendige mål
12045 x 2420 x 2697 (LxBxH)
Rumindhold
70,80 m3
Lasteevne
26600 kg
Døråbning (BxH)
2.416 mm x 2.270 mm