20 fods køle- fryse container

20-fods-koele-fryse-container.jpg

20 fods køle- fryse container specs.

Udvendige mål
6058 x 2438 x 2591 (LxBxH)
Indvendige mål
5471 x 2256 x 2257 (LxBxH)
Rumindhold
27,85 m3
Egenvægt
3400 kg
Totalvægt
24000 kg

Har du brug for en 20 fods køle- og fryse container? I over 25 år har vi hos Servial CC A/S været eksperter inden for salg og udlejning af køle- og fryse containere. Så du kan trygt bestille din 20 fods køle- og fryse container hos os, når du har behov for at opbevare eller transportere temperaturfølsomme varer.

Har du brug for en konkurrencedygtig pris på køb eller leje af en 20 fods køle- fryse container for en kortere periode? Vi er klar ved telefonen på 4871 3636 og rådgiver dig om priser og det mest optimale valg af køle- fryse container ud fra dit behov.

20 fods køle- fryse container med kølegardiner

Kølegardiner i din køle- fryse container minimerer luftudvekslingen fra den kolde container til de lunere omgivelser. Dermed bliver temperaturen holdt mere konstant og risikoen for kondens mindskes, hvilket gavner dine temperaturfølsomme varer i containeren.

Vi anbefaler dog stadig, at døren til containeren ikke bliver åbnet unødigt, hvis du vil sikre en helt stabil temperatur og et ensartet fugtniveau i din køle- fryse container.

Bestil din 20 fods køle- fryse container i dag. Så leverer vi hurtigst muligt efter aftale. Skal du kun bruge containeren i en kortere periode, tilbyder vi naturligvis afhentning igen, så du ikke skal bruge tid på unødig transport af køle- fryse containeren.

Se flere 20 fods containere.

LEJ ELLER KØB
  48 71 36 36
Er du interesseret i at leje  eller købe en container? 

Så ring for en uforpligtende  snak om dine muligheder.
    Levering til både privat og erhverv
    Hurtig levering i hele Danmark
    Specialløsninger på eget værksted 
    Alle typer og størrelser på lager