Skibscontainer

Skibscontainer

Hos Servial CC kan du få de fleste størrelser skibscontainere til alle behov. Som navnet antyder er en skibscontainer god til transport på havet over store afstande. Men skibscontainere kan også sagtens fungere som øvelokale eller til stationær opbevaring af ting og sager eller i forbindelse med et anlægsprojekt.

Fortæl os, hvilken form for skibscontainer du har brug for. Vi tilbyder både nye og brugte skibscontainere til salg og udlejning, og de fås i flere størrelser og med forskellige muligheder. Eksempelvis har vi skibscontainere, der kan åbnes i toppen eller med mulighed for skydedøre i siden eller åbning i den bagerste ende. Vi har også isolerede skibscontainere og modeller, der kan holde en bestemt temperatur.

Ring til os og sæt nogle ord på, hvilken skibscontainer du skal bruge. Så kan du hurtigt få vores bedste tilbud på salg eller udlejning af skibscontainer til en pris, der er konkurrencedygtig.

Brugte skibscontainere til salg

En skibscontainer er ikke noget, du behøver at købe fra ny til fuld pris. Hos Servial CC forhandler vi brugte skibscontainere, som du kan få til en god pris. Hvis du har brug for en ombygget skibscontainer til salg, så kan vi muligvis tilbyde dét, du står og mangler.

Vi har brugte skibscontainere til salg i størrelser fra 9 kubikmeter og helt op over 65 kubikmeter. Det plejer at kunne dække langt de fleste behov for en brugt skibscontainer – uanset om formålet er ekstra plads, transport eller opbevaring af mad, murbrokker eller musikinstrumenter.

Skibscontainere til leje

Det er en prisvenlig løsning at leje din skibscontainer, hvis du kun skal bruge den i et begrænset tidsrum. Klik dig rundt her på hjemmesiden og se udvalget. Under ”Container Mål” kan du se de forskellige størrelser, containernes indvendige og udvendige mål samt måske få en bedre fornemmelse af, hvilken skibscontainer du har brug for.

Vil du vide mere om skibscontainere?

Du kan naturligvis altid ringe til os og få rådgivning i valget af skibscontainer eller få et tilbud på at købe eller leje en container hos os. Vi har mere end 40 års erfaring med køb og videresalg samt ombygning og udlejning af skibscontainere.

Vores kontaktoplysninger og direkte telefonnumre finder du her

Brug for en specialbygget skibscontainer?

Til de kunder, der skal bruge en bestemt type skibscontainer, kan vi levere specialløsninger fra vores eget værksted. Her kan vi opbygge din container, så den lever op til dine ønsker for størrelse og anvendelsesmuligheder.

Vi leverer din skibscontainer i hele Danmark – og hurtigst muligt efter aftale med dig.

LEJ ELLER KØB
  48 71 36 36
Er du interesseret i at leje  eller købe en container? 

Så ring for en uforpligtende  snak om dine muligheder.
    Levering til både privat og erhverv
    Hurtig levering i hele Danmark
    Specialløsninger på eget værksted 
    Alle typer og størrelser på lager