Containerudlejning

Hos Servial CC tilbyder vi alt inden for containerudlejning, uanset om du har brug for containerudlejning i en kort eller en længere periode. Containerleje hos Servial en god, økonomisk og pålidelig løsning. Lej en container til transport eller opbevaring i den ønskede tidsperiode.

Herunder kan du læse mere om de mange muligheder for containerudlejning og derved finde frem til den containerleje, der passer til lige netop dine behov. Kontakt os også gerne, hvis du har spørgsmål til lejeaftaler.

Containerudlejning behøver ikke være dyrt eller besværligt

Mange har en idé om, at containerleje er både dyrt og besværligt. Det er en fordom, som vi hos Servial CC gør meget ud af at mane i jorden – for hos os er containerudlejning både økonomisk overkommeligt og lige ud ad landevejen.

Vi tilbyder containerudlejning med containere i forskellige mål, hvor det er muligt at åbne i toppen eller i siden og endda med mulighed for både køl eller frys. Vi garanterer et stort lager af containere, og du går derfor næppe forgæves, når du henvender dig til os med et ønske om containerleje. Få mere at vide om vores forskellige container-størrelser og typer og dan dig et indtryk af, hvilken form for containerleje, der er den rette for dig, samt hvor mange containere du reelt har brug for. 

containerudlejningudlejning af containercontainerleje

Lej en container, der passer til dine behov

Giver containere dig en direkte association med miljøet ved de store internationale havne? Med Servial CC som udbyder er mulighederne for containerleje mange. Vi tilbyder containerudlejning til erhverv, boligforeninger og sågar privatpersoner.

Vi hjælper, når vi kan. Eksempelvis når detailvirksomheder mangler ekstra plads til opbevaring eller ønsker at bruge containeren som en kreativ salgsbod i en kampagneperiode. Vi tilbyder også containerudlejning til boligforeninger og virksomheder, der skal til at renovere, eller til privatpersoner og erhverv, som er ved at flytte eller har behov for midlertidig opmagasinering. De 40 fods containere vi tilbyder, kan rumme mere end 600 flyttekasser. Derudover er det muligt at leje lydisolerede containere, som musikere med fordel kan benytte som deres øvelokale. Uanset opgavens størrelse kan vi klare den containerudlejning, der dækker dine behov.

Containerudlejning til alle formål

Hos Servial CC er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til hvilke formål, din containerleje kan anvendes til. Containerudlejning kan nemlig bruges til meget andet end ’blot’ byggepladser, produktion og detailvirksomheder. For at give dig en ide om de mange muligheder, er her nogle eksempler:

  • Festivaler og eventsTil store festivaler og begivenheder kan containerleje være en både sjov, praktisk og meget fleksibel løsning. Lej en container og etablér et mobilt kontor, en informationsstation, et mødelokale eller brug den til små foredrag eller begivenheder. Adskillige festivaler og messer har allerede fået øjnene op for de mange kreative muligheder, der kan skabes ved containerleje. Både Roskilde Festival, CPH Stage og andre lignende institutioner, har anvendt containerleje til alverdens innovative såvel som praktiske formål.

  • Containerleje til øvelokaletØvelokaler kan være både dyre og svære at fremskaffe. Hvorfor ikke tænke ud af boksen? Lej en container hos os og brug den som øvelokale til bandet! Vi tilbyder lyd- og varmeisolerede containere til containerleje. Akustikken er selvfølgelig også i top, når man vælger containerleje i forbindelse med et ekstra øvelokale. Læs mere om containerudlejning af vores mobile øvelokaler her.

  • Det mobile lagerHar du i en afgrænset periode brug for ekstra opbevaringsplads? Eksempelvis ved en større renovation eller ved fornyelse af et eksisterende lager? Så kan containerleje være den optimale løsning på dine pladsproblemer og logistiske udfordringer! Hos Servial CC tilbyder vi et hav af løsninger i forhold til containerudlejning til lagerbrug.

  • Et kreativt minihusI nyere tid er der opstået en meget stor interesse for upcycling og genbrug af jordens værdifulde ressourcer. Brugte containere bruges både af virksomheder til for eksempel mobile cafeer, private gæstehuse i haven og endda til huse. Hos Servial kan du, udover at leje containere til en midlertidig cafe, kontor eller lager, også købe brugte containere. Hvem ved – måske bliver din containercafé det næste populære hang out-sted?

udlejning af containereudlejning containere servial

Få mere info om vores containerudlejning

Overvejer du at benytte dig af vores containerudlejning, og har du brug for mere specifikke informationer vedrørende de forskellige størrelser, priser på containerleje mv.? Så er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere dialog.

Har du spørgsmål til containerleje, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på leje af en bestemt container, kan du til hver en tid kontakte os på telefon eller mail.

LEJ ELLER KØB
  48 71 36 36
Er du interesseret i at leje  eller købe en container? 

Så ring for en uforpligtende  snak om dine muligheder.
    Levering til både privat og erhverv
    Hurtig levering i hele Danmark
    Specialløsninger på eget værksted 
    Alle typer og størrelser på lager