Containerlåse til forskellige anvendelsesområder

Hos Servial CC finder du fem forskellige containerlåse, der er velegnede til hver deres anvendelse. Vi tilbyder vores containerlåse til kunder på Sjælland og i resten af Danmark.

Vores udvalg af containerlåse

Uanset om du vælger en containerlås i klasse 5 eller 2, garanterer vi, at du får en effektiv lås til tyverisikring. Se vores udvalg nedenfor og læs mere om de enkelte containerlåse. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi står altid til rådighed, når det kommer til at guide og vejlede, så du finder den helt rigtige containerlås, der matcher dine behov.

     

CC Lock 4 – godkendt containerlås i klasse 5

Praktisk og effektiv tyverisikring af gods i container.

Cylinderen er monteret i et kraftigt hus på ydersiden, og aflåsningen sidder på indersiden af containerdøren, hvilket sikrer optimal sikkerhed.

Låsen er testet hos SP i Sverige efter SSF 1051-krav og er en godkendt containerlås i klasse 5.

CC Lock 4 SSF godkendelse
CC Lock 4 Brochure
CC LOCK 4 MONTERINGSVEJLEDNING

CC Bom II – godkendt i klasse 2

Denne låsebom er til stationære containere. En kraftig lang jernarm monteres på containerens døre og låses med hængelås.D

Denne slags låsebom er testet på Teknologisk Institut og var indtil 31.12.2015 godkendt af SKAFOR i Rød klasse. Er nu testet hos SP i Sverige efter SSF 1051-krav og godkendt i klasse 2. Godkendt med CISA bolthængelås nr. 28554-75-0 og nr. 28552-75-0.

CC Bom II godkendelsesblad
 
CC Bom II SSF godkendelse
CC Bom II brochure

CC Bearing Bracket 1 – godkendt i sikkerhedsklasse 2

Den mest effektive og enkle lås i hele transportkæden.

Kræver et nyt beslag, som fastmonteres på containeren. Beslaget skal ikke fjernes igen – heller ikke under skibstransporter, da beslag og lås ikke overskrider de strenge krav til containerens ydre mål. Låses med kodelås eller nøglelås såsom CC FixLock 3.

Låsen er testet på Teknologisk Institut og var indtil 31.12.2015 godkendt af SKAFOR i Rød klasse. Er nu testet hos SP i Sverige efter SSF 1051-krav og godkendt i klasse 2.

CC Bearing Bracket 1 godkendelsesblad
CC Bearing Bracket 1 brochure
CC Bearing Bracket 1 rackingtest

CC FixLock 3, med nøgle eller kodelås – sikkerhedsklasse 2

Kompakt låsebeslag med nøgle til midlertidig sikring af containere – specielt under transport og på lagerpladser i forbindelse med lastning, losning og depotophold. Den er som standard monteret med Cisa SP cylinder med patenteret nøgleprofil.

Låsen kan monteres med andre udvalgte og godkendte typer euro eller skandinaviske cylindre samt med vores kodelås. På- og afmonteres uden indgreb i selve containeren på under 30 sekunder. Vejer ca. 5,3 kg og måler 20 x 10 x 5 cm.

Låsen er testet på Teknologisk Institut og var indtil 31.12.2015 godkendt af SKAFOR i Rød klasse. Er nu testet hos SP i Sverige efter SSF 1051-krav og godkendt i klasse 2.

CC FixLock 3 godkendelsesblad
 
CC FixLock 3 SSF godkendelse
CC FixLock 3 brochure

CC Bom II lang – godkendt i sikringsklasse 2

Kraftig container låsebom til at sikre døre, porte og skodder mod uindbudte gæster.

Denne låsebom er testet på Teknologisk Institut og var indtil 31.12.2015 godkendt af SKAFOR i Rød klasse. Er nu testet hos SP i Sverige efter SSF 1051-krav og godkendt i klasse 2. Godkendt med CISA bolthængelås nr. 28554-75-0 og nr. 28552-75-0.

CC Bom II lang godkendelsesblad
CC Bom II lang brochure

Kontakt

os her