Containerudlejning af alle størrelser

Hos Servial CC på Sjælland tilbyder vi alt inden for containerudlejning til kunder i hele Danmark.

Uanset i hvor lang eller kort en periode du har behov for containerleje, så sørger vi for at finde en løsning, der matcher dine behov.

Leje af container hos Servial CC er en god, økonomisk og ikke mindst pålidelig løsning!

Containerleje til ethvert behov

Vi tilbyder flere forskellige muligheder, og vores containere kan blandt andet bruges til:

Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Lej en container i dag

Hvad koster det at leje en container?

Mange har en ide om, at containerleje er både dyrt og besværligt. Det er en fordom, som vi hos Servial CC gør meget ud af at mane i jorden.

Hos os er containerudlejning både økonomisk overkommeligt og lige ud ad landevejen – uanset hvilken container du ønsker at leje.

Vi tilbyder flere forskellige containermål til attraktive priser, og der vil være mulighed for at kunne åbne toppen eller siden alt afhængigt af, hvilken løsning du vælger.

Vi garanterer altid et stort lager af containere, og du går derfor næppe forgæves, når du henvender dig til os angående containerleje.

Ønsker du en container til leje til en billig pris, finder vi gerne den rette løsning til dig.

Vil du vide mere om vores containerudlejning?

Overvejer du at benytte dig af vores containerudlejning, har du spørgsmål angående containerleje, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på leje af en bestemt container?

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere dialog.

Hvad kan du bruge vores containere til?

Der findes et utal af muligheder, som vores udlejningscontainere kan bruges til.

Nedenunder kan du se eksempler på nogle af de mest populære løsninger, vi hjælper med.

 • Festivaler og events: Til store festivaler og begivenheder kan containerleje være en både sjov, praktisk og meget fleksibel løsning. Lej en container og etabler et mobilt kontor, en informationsstation, et mødelokale eller brug den til små foredrag eller begivenheder.
   
  Adskillige festivaler og messer har allerede fået øjnene op for de mange kreative muligheder. Både Roskilde Festival, CPH Stage og andre lignende institutioner har anvendt containerleje.
 • Mobilt øvelokale: Øvelokaler kan være både dyre og svære at fremskaffe. Hvorfor ikke tænke ud af boksen? Lej en container hos os og brug den som øvelokale til bandet.
   
  Vi tilbyder lyd- og varmeisolerede containere. Akustikken er selvfølgelig også i top, hvis du vælger denne løsning.
 • Det mobile lager: Har du i en afgrænset periode brug for ekstra opbevaringsplads? Det kan være ved en større renovation eller fornyelse af et eksisterende lager. Så kan containerleje være den optimale løsning på dine pladsproblemer og logistiske udfordringer.

Har du et ønske om, at containeren skal bruges til noget specielt? Vi er altid lydhøre for ideer, og vi hjælper dig gerne med at få gjort drømmene virkelige.

Ring til os
Skriv til os

Containerudlejning med servial cc har du brug for at leje en container? vi tilbyder alle størrelser og mål alt inden for containerleje lej din container hos servial cc containerudlejning over hele Danmark

Kontakt

os her