Om Servial

SERVIAL CC A/S

Ramløsevej 59
3200 Helsinge

BANK: NYKREDIT BANK
Konto: 5472 2003775
Giro: 9 15 61 51
FI-kort: 82580379
CVR-nr: DK 89 40 43 12

Antal ansatte: 10
Årlig omsætning: 25 millioner
Finansielle forhold: selvfinansierende

Salg og udlejning
Servial CC har siden 1975 erfaring i salg og udlejning og ombygning af containere til mange forskellige formål. Vi har et tæt samarbejde med ledende udenlandske containerselskaber. Dette giver os gode muligheder for at kunne levere containere i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Salg af containere
Servial CC kan levere alle typer containere overalt i Danmark til rimelige priser.

Udlejning
Servial CC udlejer alle slags standardcontainere. Endvidere udlejer vi special- og indrettede containere. Alle containere udlejes overalt i Danmark for kortere eller længere perioder.

Egen produktionsafdeling
Fremstilling af special- og indrettede containere foregår på vores egen produktionsafdeling ved vores hovedkontor og containerdepot.
Servial CC var blandt de første i Danmark til at tilbyde indrettede containere, som skræddersys direkte efter kundernes behov. Gennem årene har vi opnået en omfattende ekspertise i indretning af containere lige fra valg af en korrekt basiscontainer, over projektering og planlægning af indretningen, til fremstillingen.

Ekstraudstyr og reservedele
Servial CC har udviklet en del ekstraudstyr til containere. Det seneste produkt er CC Lock 4, som er godkendt i højeste klasse. Vi leverer flere forskellige containerlåse, som giver effektiv tyveriforsikring af containere. Endvidere kan vi levere ekstraudstyr som eksempelvis løfteudrustning, hjørneklodser, ekstradøre og dørbeslag.

Levering og afhentning
Vi tilbyder hurtig levering og afhentning af containere overalt i Danmark.

Gode råd
Du er velkommen til at kontakte vores salgs- og udviklingsafdeling og få uforpligtende råd og vejledning om containere – standard, specialudgaver eller indrettede – som netop kan opfylde dine behov.