Skibscontainer

Har du brug for en skibscontainer?

Hos Servial CC kan du få de fleste størrelser skibscontainere til alle behov.

Vi tilbyder både nye og brugte skibscontainere til salg og udlejning, og de fås i flere størrelser og med forskellige muligheder.

Eksempelvis har vi skibscontainere, der kan åbnes i toppen eller med mulighed for skydedøre i siden eller åbning i den bagerste ende. Vi har også isolerede skibscontainere og modeller, der kan holde en bestemt temperatur.

Brugte skibscontainere

En skibscontainer er ikke noget, du behøver at købe fra ny til fuld pris. Hos Servial CC forhandler vi brugte skibscontainere, som du kan få til en god pris. Hvis du har brug for en ombygget skibscontainer, så kan vi muligvis tilbyde dét, du står og mangler.

Hos os finder du containere i størrelser fra 9 kubikmeter og helt op til over 65 kubikmeter. Det plejer at kunne dække langt de fleste behov for en brugt skibscontainer. Uanset om formålet er ekstra plads, transport eller opbevaring af mad, murbrokker eller musikinstrumenter.

Du har dog også mulighed for blot at leje en skibscontainer af os. Dette er en prisvenlig løsning, hvis du kun skal bruge den i et begrænset tidsrum. Du kan se alle de forskellige størrelser vi tilbyder under vores containermål.

Vil du vide mere om vores skibscontainere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af containere.

Vi kan dermed også nemt guide og vejlede dig til at finde den helt rette løsning i netop din situation.

     

  • Levering til både privat og erhverv
  • Hurtig levering i hele Danmark
  • Specialløsninger på eget værksted
  • Alle typer størrelser på lager

Kontakt

os her