Containerudstyr

Servial CC har et rigt udvalg af containerudstyr. Vi har containerlåse, der egner sig til såvel stationære containere som til containere, der skal losses og transporteres. Vi fører containerbeslagramperlys og container udstyr til kondensbehandling eller reol-opbevaring i containerne.

 Se vores udvalg og ring og bestil dit containerudstyr allerede i dag. Alt udstyr til containere er af topkvalitet og lever op til de sikkerhedsmæssige regler for brug af containere. Har du også brug for en ny eller brugt container, så se vores udvalg her.

Har du brug for en kørerampe, lyskilder til containeren eller udstyr til at undgå, at der opstår kondens i containeren? Hos Servial CC har vi et stort udvalg af containerudstyr. Se vores sortiment her på siden, eller ring til os direkte og spørge til det udstyr, du står og mangler. Måske søger du noget særligt containerudstyr, eller måske har du spørgsmål til anvendelsen af udstyret eller vores aktuelle priser. Ring i dag og få afklaret dine spørgsmål.

 container Rampe7 (2).jpg      container Rampe4 (2).jpg

Containerudstyr – låse, ramper, lys og reoler

Servial CC fører fem typer af containerlåse, så du kan opbevare indholdet i containeren forsvarligt og fri for indbrudstyve. Vi har både låsebomme, låsecylinger og låse med kode eller nøgle. Se vores containerudstyr til aflåsning her.

Containerramper er containerudstyr, der er praktisk til dig, der skal køre ind og ud af containeren i takt med, at den skal læsses. Vores ramper har en transportkæde, så du kan køre den hen til containeren. I brug kan den klare eksempelvis en 7 tons truck uden problemer. Skån din ryg og vælg en kørerampe som containerudstyr, når du alligevel bestiller din container til køb eller leje hos os. Så kan du nemt af- og pålæsse containeren uden tunge løft. Rampen er udført i aluminium, og du kan vælge den i flere størrelser alt efter dit behov.

Lys er naturligvis også containerudstyr, som vi kan tilbyde. Slut med at rode rundt i containeren med lommelygte eller lys fra din mobiltelefon. Hos Servial CC kan vi tilbyde containere med både lys, varme og fugtstyring. Vi har blandt andet Nationalmuseet som kunder, hvor varme og fugt er yderst vigtigt for den bedste bevaring af museets gamle og skrøbelige genstande.

Skal containeren bruges til opbevaring, så tilbyder vi udleje af reolsystemer som en del af vores containerudstyr. De praktiske reoler gør det nemt at overskue flyttekasser, plastkasser med mere. Desuden kan vi tilpasse reolsystemerne, så de passer netop til dit behov for opbevaring. Fortæl os om dit behov – og om du ønsker at købe eller blot leje for en periode.

Se også vores containerudstyr, der forhindrer kondens og samtidig virker isolerende og beskyttende, hvis der opstår brand.

LEJ ELLER KØB
  48 71 36 36
Er du interesseret i at leje  eller købe en container? 

Så ring for en uforpligtende  snak om dine muligheder.
    Levering til både privat og erhverv
    Hurtig levering i hele Danmark
    Specialløsninger på eget værksted 
    Alle typer og størrelser på lager