Containertyper

Servial CC har stort set alt inden for containertyper og ekstraudstyr.

Skal du bruge en container, der kan klare køl, skal den være isoleret, skal den have adgang fra siden eller noget helt fjerde? Vi både udlejer og sælger de fleste containertyper, så du kan være sikker på at finde en løsning, der passer til dit behov, budget og ønsker.

Med vores egen produktionsafdeling, vores hovedkontor og container-depot var vi i 1975 nogle af de første på markedet, der tilbød specialindrettede containere. Konceptet er enkelt: vi sælger og ombygger nye containere, og vi tilbyder udlejning af containere samt salg af brugte containere med stort fokus på netop dit behov.

Uanset om du handler som privatperson eller i erhvervsøjemed.

Du kan nederst på siden se vores udvalg af containertyper, hvor du kan klikke dig ind på den enkelte type og finde den størrelse, der passer dit behov.

Kan du ikke finde det, du leder efter, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har alle former for containertyper til ethvert formål

Hvilken container leder du efter?

Åben eller lukket container

Når du skal vælge container, kan du i første omgang overveje, om det skal være en åben eller lukket container.

Den åbne ”open top” container uden tag er den optimale løsning, hvis du skal opbevare eller transportere noget, der ganske enkelt ikke kan være i en lukket container.

En åben container er eksempelvis god til opbevaring og transport af haveaffald. Denne model er også det praktiske valg, hvis den skal kunne lastes oppefra.

Du kan vælge at overdække den åbne container med vores presenningstop og beskytte godset. Vælg mellem en åben container på 20 fod eller 40 fod.

Kølecontainer

Skal du opbevare eller transportere varer, der skal holdes frosne eller ved en specifik temperatur?

Så vælg vores køle- og frysecontainer. Containeren kan holde en stabil temperatur, som du kan sætte til alt fra minus 25 til plus 25 grader. Vælg mellem 10 fods kølecontainer, 20 fods eller den største kølecontainer på 40 fod.

Container til pop-up stores

Mange af vores containere bliver dagligt anvendt til opbevaring af byggematerialer, indbo eller til transport af frostvarer eller haveaffald.

Men en ny kundegruppe er eksempelvis mode- og designbutikker samt eventbureauet, der benytter containere til direkte salg eller happenings.

Vælg eksempelvis vores container med sidedør, hvis du skal bruge containeren til at byde folk indenfor til salg eller oplevelseskommunikation.

Derfor skal du leje en container

I dag er der stort fokus på genanvendelighed og genbrug. Det gælder også inden for container-branchen.

Hvis det ikke betyder noget for dig, om din container er helt ny fra fabrikken, så er leje af container et både populært og billigere alternativ.

Det er optimalt at leje en container frem for at købe, når du blot skal bruge containeren i en begrænset periode.

Flere af vores kunder bruger gerne containere til opbevaring af indbo, mens de får ombygget eller renoveret deres ejendom.

I den forbindelse er der ingen grund til at købe og eje sin container, da ombygningen jo stopper på et tidspunkt, og så kan indboet komme på plads igen.

Er du derimod håndværker, der gentagende gange anvender en container til at låse byggematerialer forsvarligt inde, så kan det være en fordel af eje sin container.

Vi har stor erfaring og en bred kundeskare, så vi kan hurtigt hjælpe dig med at ræsonnere frem til, hvilken container-løsning der er billigst og bedst for dig.

Vi kan levere alle typer og størrelser containere, der dækker dit behov for opmagasinering, transport eller andre mere skæve og kreative formål.

Lad os høre fra dig og sammen finde den rette container til dit behov og økonomiske budget.

Har du en hastesag, så ring i dag og hør mere om vores udbud og priser, samt hvor hurtigt vi kan levere din container.

     

Stålcontainer

Stålcontainer

Isoleret container

Isoleret container

Køle- & frysecontainer

Køle- og frysecontainer

Sidedørs container

sidedørs container

Dobbeltdørs container

Dobbeltdørs container

Highcube container

Highcube container

Open Top container

Open Top container

Container med ekstra bredde

Ekstra bredde container

Flat Rack container

flat rack container

Skibscontainer

Skibscontainer

Kontakt

os her