Containerudstyr

Servial CC har et rigt udvalg af containerudstyr. Vi har containerlåse, der egner sig til stationære containere såvel som til containere, der skal losses og transporteres.

Vi fører blandt andet containerbeslag, ramper, lys og udstyr til kondensbehandling eller reol-opbevaring i containerne.

Alt vores udstyr er af den bedste kvalitet, og det lever naturligvis også op til alle de sikkerhedsmæssige regler for brug af containere. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med leje af container, hvis du har brug for dette.

Herunder kan du se, hvad vi tilbyder af containerudstyr:

Pas på godset med ordentlig aflåsning

Det er vigtigt at kunne holde uønskede gæster væk fra dit måske dyrebare indhold i containeren. Derfor fører vi fem typer containerlåse, så du nemt kan opbevare indholdet forsvarligt og aflukket for indbrudstyve.

Du kan på siden for vores containerlåse læse meget mere om de enkelte funktioner og derved nemmere finde frem til, hvilken aflåsningstype, der vil være den bedste løsning for dig.

Har du nogen spørgsmål?

Kan du ikke finde det udstyr, du leder efter? Eller er du blot interesseret i at høre mere om en eller flere af vores løsning? Kontakt os gerne, vi sidder klar til at hjælpe dig videre. Vi guider og vejleder dig til den rette løsning.

     

Kontakt

os her